Αρχική Σελίδα

Henan Suwei Electronic Technology Co., LTD.

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Περίπου CreatBot

 

Η ηλεκτρονική Co. τεχνολογίας Suwei Henan, ΕΠΕ είναι οι πρώτες επιχειρήσεις batch που ειδικεμένος να αναπτυχθεί και την κατασκευή του τρισδιάστατου εκτυπωτή υπολογιστών γραφείου στην Κίνα.

Το εμπορικό σήμα «CreatBot» που καθιερώνεται το 2011, έχει γίνει τώρα ένας από τους μεγαλύτερους επαγγελματικούς τρισδιάστατους κατασκευαστές εκτυπωτών στη κεντρική Κίνα. Ο όγκος ετήσια πωλήσεων υπερβαίνει πάνω από 3.000 σύνολα κάτω από την ετήσια ικανότητα παραγωγής 15.000 συνόλων. Το CreatBot είναι έτοιμο να παρέχει στους πελάτες τις υπηρεσίες και τις λύσεις για τον πρώτης τάξεως εκτυπωτή υπολογιστών γραφείου, τους εκτυπωτές cOem και τα φυματικά υλικά εκτυπωτών.

 

Τα προϊόντα μας έχουν επιτύχει πάνω από 10 διπλώματα ευρεσιτεχνίας, που πιστοποιούνται από το CE, οργάνωση της FCC, και που πωλούνται σε πάνω από 60 χώρες. Το CreatBot επίσης έχει επιτύχει τη συνεργασία ή την εταιρική σχέση με τα διάσημα πανεπιστήμια ή καλά-ξέρει τις επιχειρήσεις όπως το πανεπιστήμιο Tsinghua, πανεπιστημιακό, κινεζικό πανεπιστήμιο του Πεκίνου του Χονγκ Κονγκ, κινεζική ακαδημία των Κοινωνικών Επιστημών, Foxconn, Johnson Electric. Το CreatBot καταβάλλει σκληρές προσπάθειες στην ετήσιες έρευνα και την ανάπτυξη δύο έως τεσσάρων προϊόντων στους τρισδιάστατους εκτυπωτές υπολογιστών γραφείου FDM, SLA και DLP ώστε να βελτιωθεί πλήρως η γραμμή παραγωγής.

 

Το CreatBot παρέχει τις αξιόπιστες, αποδοτικές και επαγγελματικές τρισδιάστατες λύσεις εκτύπωσης στις αγορές εμπορίου, όπου η ασφάλεια, η ποιότητα και τα απτά αποτελέσματα δικαιολογούν τις επενδύσεις. Από τις εμπιστευμένες, υψηλής απόδοσης μηχανές με το αφιερωμένο λογισμικό σε μια απέραντη σειρά των υλικών εκτύπωσης, τα προϊόντα μας είναι και καινοτόμα και προσιτά. Το CreatBot είναι στερεός συνεργάτης που παρέχει την επιχείρησή σας τις πιό πρόσφατες τρισδιάστατες τεχνολογίες εκτύπωσης για να ενισχύσει τα προγράμματά σας, να ελαχιστοποιήσει τις υποδείξεις ως προς το χρόνο ανάπτυξης προϊόντος και να σας ωθήσει προς τα εμπρός μπροστά από τον ανταγωνισμό.

 

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Ανάπτυξη της διαδικασίας

 • Τον Ιούνιο του 2018, η 4η παραγωγή του CreatBot D600 απελευθερώθηκε, με μια ομορφότερη εμφάνιση, μια καταλληλότερη και σταθερή χρήση, και μια εκρηκτική ανάπτυξη της αγοράς.
 • Τον Απρίλιο του 2018, η 2$α γενεά του CreatBot F430 απελευθερώθηκε και κέρδισε το τρισδιάστατο βραβείο προϊόντων εκτύπωσης σημαντικό.
 • Το Μάρτιο του 2018, το CreatBot f160-ΚΡΥΦΟΚΟΙΤΑΖΕΙ έκδοση απελευθερώθηκε, και η τρισδιάστατη εκτύπωση ΚΡΥΦΟΚΟΙΤΑΖΕΙ τεχνολογία έφθασε στο παγκόσμιο κύριο επίπεδο.
 • Το Νοέμβριο του 2017, η ηλεκτρονική Co. τεχνολογίας Henan Suwei, ΕΠΕ επιλέχτηκε ως επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας στην επαρχία Henan.
 • Το Δεκέμβριο του 2017, η μεγάλη έκταση CreatBot των προϊόντων πέρασε το CE, τη FCC, ROHS και άλλες πιστοποιήσεις στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, και περισσότερα από δέκα νέα διπλώματα ευρεσιτεχνίας προστέθηκαν.
 • Το Μάρτιο του 2017, CreatBot F160 απελευθερώθηκε και εγκωμιάστηκε ιδιαίτερα από τους χρήστες και τα μέλη βιομηχανίας.
 • Τον Ιούνιο του 2016, ο βιομηχανικός τρισδιάστατος εκτυπωτής D600 CreatBot απελευθερώθηκε.
 • Τον Αύγουστο του 2015, η έρευνα των νέων hotends CreatBot που υποστηρίζουν 400℃ ήταν πετυχαίνει.
 • Τον Απρίλιο του 2015, το προϊόν τρίτης γενιάς του τρισδιάστατου εκτυπωτή CreatBot απελευθερώθηκε επίσημα.
 • Το Δεκέμβριο του 2014, ο συνολικός αριθμός των πωλήσεων των προϊόντων creatbot έφθασε σε 10000.
 • Το Νοέμβριο του 2013, τα προϊόντα CreatBot πήραν την ευρωπαϊκή πιστοποίηση CE και άρχισαν να πωλούν στο εξωτερικό.
 • Το Σεπτέμβριο του 2013, Henan Suwei Elec. Τεχνολογία. Co., ΕΠΕ ιδρύθηκε. Τοποθετημένο στο κέντρο Zhengzhou της Κίνας, Baohua Chen είναι το CEO.
 • Τον Ιούνιο του 2013, ο τρισδιάστατος εκτυπωτής CreatBot πήρε την πρώτη θέση των σε απευθείας σύνδεση πωλήσεων στην Κίνα.
 • Τον Αύγουστο του 2012, τα τρισδιάστατα προϊόντα εκτυπωτών CreatBot παρατέθηκαν επίσημα.
 • Το Μάιο του 2012, το δεύτερης γενεάς προϊόν του τρισδιάστατου εκτυπωτή CreatBot γεννήθηκε και εξόπλισε με τη νέα τεχνολογία CreatBot.
 • Το Δεκέμβριο του 2011, το πρώτης γενιάς προϊόν του τρισδιάστατου εκτυπωτή CreatBot καθιερώθηκε και προσέλκυσε πολλές προσοχές μέσων.
 • Το Μάιο του 2011, ο πρώτος τρισδιάστατος εκτυπωτής CreatBot πήγαινε στη δοκιμαστική παραγωγή από τον ιδρυτή του Baohua Chen.
Henan Suwei Electronic Technology Co., LTD. Henan Suwei Electronic Technology Co., LTD. Henan Suwei Electronic Technology Co., LTD. Henan Suwei Electronic Technology Co., LTD. Henan Suwei Electronic Technology Co., LTD. Henan Suwei Electronic Technology Co., LTD. Henan Suwei Electronic Technology Co., LTD.
1 2 3 4 5 6 7
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Πωλητής

Μάρκες : CreatBot

Αριθμός Υπαλλήλων : 400~500

Ιδρύθηκε Έτος : 2011

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας τρισδιάστατος εκτυπωτής μεγάλων κλιμάκων για τις πωλήσεις καλής ποιότητας τρισδιάστατος εκτυπωτής μεγάλων κλιμάκων για τις πωλήσεις καλής ποιότητας τρισδιάστατος εκτυπωτής μεγάλων κλιμάκων για τις πωλήσεις καλής ποιότητας τρισδιάστατος εκτυπωτής μεγάλων κλιμάκων για τις πωλήσεις